Johanniter 2016

Deze witte wijn is gemaakt van 100% druiven van het ras Johanniter uit onze wijngaard. Deze droge fruitige wijn met ronde zuren en tonen van frisse appel heeft een frisse afdronk met een lichte tinteling van koolzuur.

Deze wijn is voortreffelijk bij o.a. asperges, salades, lichte kazen en natuurlijk als aperitief op een zonovergoten terras.

Marechal Foch Barrique 2014

Deze wijn is gemaakt van 100% druiven van het ras Marechal Foch uit onze wijngaard. Na een rijping van 18 maanden op een Frans eikenhouten barrique heeft deze wijn geuren van peper, kruidnagel en lichte houttonen. In de smaak komt zwart fruit, zoals bramen en kersen, naar voren. De goed in balans zijnde tannines zorgen voor een lange afdronk.

Deze wijn is prachtig te combineren met verschillende (rood) vleesgerechten, oude kazen, pure chocolade, de betere bbq en een goede sigaar.

Johanniter Barrique 2015

Deze heerlijke heldere krachtige witte wijn is gemaakt van 100% druiven van het ras Johanniter uit onze wijngaard. Door de rijping gedurende 3,5 maand op een nieuwe Frans eikenhouten barrique heeft deze wijn een mooie geur van tropisch fruit (ananas, mango, rijpe peer en banaan). Door de aangename zuren (tonen van citrus) heeft deze wijn een lange en aangename afdronk.

Deze wijn is uitstekend te combineren met lamsvlees, licht gekruide vleesgerechten, pasta’s en gerookte gerechten.